Haza > rólunk

JC POP DISPLAY(HK) Co., Ltd. néven Shenzhen Jiechuang bemutatás termék Co., Ltd., szakosodott tervez és gyárt hullámos karton display állványok 2005 óta. (Is gyártunk papírdoboz csomagolásban & táskák legelején amikor cégünk 1999-ben kezdődött)

Üzemünk rendelkezik 1300 négyzetméteres üzem önálló épületben, több mint 100 vezető staffs, integratív gépsor és egy 1.2 × 1.6 méteres CMYK-4 színes ofszet gép.

Mi okozhat több mint 1 000 új stílusok karton jelenik meg évente, az üzleti kiterjesztették a világ minden tájáról, és már épített egy erős és hosszú távú üzleti kapcsolat Wal-Mart, a Carrefour, P & G, Tesco, Home Depot, B & Q, Coles, Hilton és márka tartomány Revlon, Olay, Neutrogena, Novae, kék csillag, papírzsebkendő stb.

A papír termékek szabott, beleértve a hullámos karton kijelzők, counter megjelenítése, álló displayek, totem láma megjeleníti, dump bin megjeleníti, karton kiállítás kocsi dobozok, papír táskák, papír dobozok, stb.

E POP és POS hirdetési kijelzők és a csomagok széles körben használják a szupermarket, point of értékesítés kiskereskedelmi, pont a beszerzési üzletlánc, üzletek, vásárok, kiállítások és így tovább.


1、workshop2、Laboratory

3、Office