Haza > GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Kérdés: 1. Hogyan kezd együttműködni?

A: a kijelzők egyéni, általában indulunk tervezése, szerkezete és mérete az ügyfelek számára. Ebben a szakaszban kell mesélni alapötlet hol a kijelző kell helyezni, a padló, a pulton vagy a hang a falnak. És mondja el nekünk részletes információk termékek (méret, súly, hogyan elhelyezése), vagy küldjön néhány termék minták, a design, ha lehetséges.

K: 2. tudna segíteni nekünk grafika?

A: Általában, az ügyfél, aki a grafika, hogy saját maguk, ha vevő nehezen vagy nem tervező, hogy a grafika, mi segítünk őket, mindaddig, amíg kínálnak számunkra alapvető mű összetevő. Következik, hogy a színminta mielőtt tömeg termelés.

K: 3. kínálnak mintát?

A: Igen, tudunk referenciaminta vagy színes minta a tintasugaras nyomtatás, elsősorban az ügyfelek számára, hogy ellenőrizze a dimenzió, a papírminőség, a tömeg-támogató képesség.

K: 4. mennyi ideig tart, hogy a minta?

A: Üres mintát kell 1-3days, színes minta kell 3-5days.

K: 5. Hogyan díjat a minta?

A: Egy kis pénzösszeget készítésére, minta, csak elég fedezetet a költség általában számolunk. Mi nem a saját pénze, hogy a minta. Amikor rendelés megerősítve, a minta díj levonható rendelés összértékét.

K: 6. tudjuk használni a színes minta a tintasugaras nyomtatás ellenőrizni a szín-ban tömeg termelés?

A: Nem, mert a folyamat a tintasugaras nyomtatás teljesen különbözik az ofszet-ban tömeg termelés. A színt a színek-ban tömeg termelés eltérő lesz. Ha az ügyfelek akarom látni, hogy a szín fog kinézni, mint-ban tömeg termelés, kínálunk ügyfél A3 vagy A4-es méretű nyomtatás igazolása, amely a színes-ban tömeg termelés közel 90 %-át.

K: 7. Hogyan szállítja a minta?

A: Mi általában a hajó által a DHL, UPS, FedEx vagy TNT. És futár díj ellenében érkezés fizeti. Ha az ügyfél nem rendelkezik a futár/c, mi segítünk, megtalálhatják a legtöbb gazdasági futárszolgálat-ügynök, majd a vevő fizeti meg nekünk futár, mi át futár ügynök. Ne aggódj, a teherszállítás lesz teljesen feltöltött a harmadik fél, ez továbbító.

K: 8.What az átfutási idő a nagybani rendelés? És a fizetési feltételek?

A:  Körülbelül 15-20days után eléri a betét által TT, 40 %-a betéti összeg a számlánkra. Után befejeződött, és a(z) ellenőrzi az áruk a 60 %-os egyensúlyba kell fizetni majd, hogy szállítás előtt.

K: 9. Hogyan mutassa ügyfeleinek a eljárásmód-hoz össze a kijelző?

A:   Kínálunk összeszerelését oktatás soronként vagy képek. Ha az ügyfél nehézség továbbra is szerelési utasítás felülvizsgálata után, kínálunk vevő jól mutatja a lépésről lépésre video.