Hullámkarton dobozok, kartonpapír játék állványok, játékkártya kijelzők

Hullámosított raklapkirakatok, kartonpapír-lejátszó állványok, játékkártya kijelzők Leírás: A kartonkijelzők a legjobb eszközök a piacon tárolni és megjeleníteni. 1) Fő anyag: Hullámkarton, KT tábla, szürke tábla 2) Tervek: mi hat éves tapasztalattal rendelkezik a design ...

Termék részletek

Hullámkarton dobozok, kartonpapír játék állványok, játékkártya kijelzők

Leírás:
A kartonkijelzők a legjobb eszközök a piacon tárolásra és megjelenítésre.
1) Alapanyag: Hullámkarton, KT tábla, szürke tábla
2) Tervezés: hat éves tapasztalattal rendelkezünk a tervezési és gyártmányú kartondobozokban, a mérnöki kutatásainkban, és új struktúrát alakítunk ki ügyfeleink számára. Mi is tökéletes grafikus tervezünk, hogy foglalkozzon a grafika, hogy a nyomtatás a legjobb hatás, ha nincs tervező mi jól segíthet megtervezni a műalkotás.
3) Nyomtatás és felületkezelés: offszetnyomtatás, szitanyomás és tintasugaras nyomtatás
Felületkezelés: Fényes / matt laminálás, lakk, vizes bevonat, UV bevonat;
4) Méret: Az itt látható összes kartondoboz személyre szabott, építészmérnökkel és grafikai tervezővel rendelkezünk. A display méretét a kívánt igények szerint alakíthatjuk ki, a kartonmegjelenítések csak a termékekre vonatkoznak.
5) Csomagolás: 3 csomagolási módszer, a. a dobozba csomagolva, akkor csak küldje el neked a bemutatókat, a b.3D kartoncsomagot, a Shenzhen gyárunkat, küldje el más termékeit a gyárunkba, majd a termékeket a kijelzőkbe helyezzük és csomagoljuk a termékeket a 3D-s kartont, majd küldje el az összes megjelenítést és terméket, c. csomagolja a kijelzőket az Ön igényeinek megfelelően
6) Mintaidő: a színminta 3-5 napig, a színminta igénye: 2-3 nap
7) Mintamennyiség: a teljes mintadíjat vissza kell térítenünk, ha a megrendelés mennyisége elérte az 500db-ot
8) MOQ: a mi MOQ 200 db, ha a megrendelési mennyisége kevesebb, mint MOQ, mi lesz a minta sorrendben.
9) Szállítási idő: 12-15 nap, ha sürgős szükséged van, a lehető leghamarabb megpróbálhatjuk és megpróbálhatjuk kitölteni a rakományt.
10) Szállítás: hosszú távú együttműködésben szállítmányozó, hogy segítsen megszervezni a szállítás, a tengeri vagy a levegő rendben van. természetesen ön is gondoskodhat a szállítmányról, segítünk a díjmentesítés megszervezésében.

Vannak professzionális tervezők csapat és prototípus gép, így minket a mintát a jóváhagyás előtt érdekében. Ezek a hordozható kijelzők könnyűek, könnyen beállíthatók és beépíthetők a nagy kiskereskedelmi megjelenítési forgalomhoz. a bemutatók barátságos környezetet terveztek és gyártottak, népszerűsítik áruját és cégét ügyfeleinek.

Jiechuang kijelző az egyik vezető paletta kijelző gyártók és beszállítók, gyárunk tud nyújtani az ügyfelek hullámosított raklap kijelzők, karton játék állványok, játék karton látható termékek jó áron. Ha megjelenítő márkákat vagy kiváló minőségű termékeket keres, kérjük, forduljon hozzánk.

Vizsgálat