Peg tábla kijelzők, Szupermarket kötőlapkijelzők, Hullámosított kötőelemek

Peg tábla kijelzők, szupermarket Sidekick kijelzők, hullámkarton Sidekick Megjeleníti kartondoboz kijelző 1.Competitive ár és kiváló minőségű 2.Easy viselni és összeszerelni 3.Eye-catching a reklám és promóció 4.Recyclable hullámpapír A termék karton bemutató most az új trend ...

Termék részletek

Peg tábla kijelzők, Szupermarket kötőlapkijelzők, Hullámosított kötőelemek

kartondoboz kijelző
1.Kompetitív ár és kiváló minőség
2. Könnyen szállítható és összeszerelhető
3. A hirdetés és promóció célzatossága
4. Újrahasznosítható hullámpapír
A mi termékünk
az új világpiac új trendje, mivel környezetbarát, könnyen telepíthető, újrahasznosítható, egyedi.etc. A papíralapú termékünket úgy alakíthatjuk ki, hogy ügyfeleink egyedi követelménye, hogy teljes mértékben bemutathassák márkájukat, céginformációikat és logójukat, hogy minél több fogyasztót vonzzanak a vásárlástól. Biztosítjuk Önöket, hogy termékünk jobb választás, ha egyszerűbbé teheti üzleti tevékenységét.

A Jiechuang Display egyike a vezető Sidekick Display gyártóknak és beszállítóknak, gyárunk az ügyfelek számára lehetővé teszi a peg fórumon megjelenítőket, a szupermarket oldalirányú kijelzőket, a hullámosított segédeszközöket a jó áron. Ha megjelenítő márkákat vagy kiváló minőségű termékeket keres, kérjük, forduljon hozzánk.

Vizsgálat